いただいた柚子、今日は紅茶に入れてみることに。
普段は断然コーヒー党だけど、こんな寒い冬の昼下がりには
生姜と一緒にとると体があったまりそう~
生姜も入れるから、久しぶりに黒砂糖も。
しかし、飲んでみて、黒砂糖が甘ったるく、入れない方が美味しく感じた。
3年前までは毎朝たっぷりの黒砂糖を濃いコーヒーに入れていたのに。
この3年のコーヒーの砂糖断ちが私の味覚を変えたのか?
ちょっとびっくり!
今日は午前中にジョギング。6.52km、7.11分/kmペース。
I made a cup of black tea with Yuzu fruit in the afternoon.
It was so cold, and thus I added freshly grated ginger and brown sugar.
I was, however, a little surprised to feel it too sweet.
Actually I'd usually put brown sugar for my strong coffee every morning until 3 years ago. But after noting that my AGEs (Advanced glycation end products) level was higher than that of the same age, I decided not to add brown sugar to my morning coffee.
The three-year habit changed my taste sense?
I jogged 6.52km at a 7.11min/km pace in the morning.